D.I.Y. Kerst weckpotten

Ik heb jullie dit nog niet verteld, maar naast koken en decoreren, heb ik nog een andere hobby: buikdans. Het is al het tweede jaar dat ik elke maandagavond ga dansen.

Nu 26 december organiseert mijn danslerares ' Min Moona' een heartsparkling Hafla. "Een hartsparkling wat?", hoor ik jullie al denken. Wel, ik denk dat er op de Hafla optredens zijn van mijn eigen mededanseressen en van een showteam, alsook een worshop Darbouka en alles bovendien voorzien van een hapje en drankje, maar eerlijk gezegd weet ik het zelf niet goed ;).
Toch had ik beloofd om voor de kerstdecoratie te zorgen, dus ging ik dit weekend aan de slag. In mijn garage stonden nog wat ouderwetse weckpotten en deze vulde ik met minikerstboompjes, kerstmannetjes en hertjes!
Dit is een idee dat eigenlijk van pinterest komt, maar ik heb het lichtjes aangepast. Meestal worden de versieringen in de dop gelijmd en wordt het bokaaltje dan omgedraaid. Zelf wou ik dit liever niet doen, want dan kan je de weckpotten niet meer hergebruiken. Het resultaat is wel dat één van de kerstmannetjes nu liever lui in de sneeuw ligt, dan fier rechtop staat :).

Reacties

  1. Ongelooflijk, maar dit weekend dit ik net hetzelfde met mijn weckpotten. Alleen zijn bij mij de kerstmannen niet komen opdagen ;-)
    Maar na een tip van Jacqueline, om een ouderwets kantje rondom de rand te doen, zijn ze nog mooier geworden. Bedankt hiervoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve, Kerstmannetje Lui heeft zich opgericht en alle bokaaltjes voorzien van een Merry Christmas lintje en 2 rode belletjes om de Hafla in te luiden!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten