Bijna Kerst!

Ten huize de tafelfee zijn de kerstbomen eindelijk geplaatst. Mijn dochter heeft gekozen voor een heel feeërieke, sprookjesachtige boom met elfjes en bollen uit fijn glaswerk. Het is misschien niet zo zichtbaar op de foto, maar eigenlijk gaat het hier om een halve kunstboom, wat heel praktisch is in een appartement. Ik opteerde dit jaar voor een boom met zilver en goud. 
En ja, we versieren onze bomen rijkelijk. Dit komt natuurlijk omdat ik nog veel stock over heb van toen ik een decoratiewinkel had. Ik kocht toen het grootste deel van de kerstversiering bij de Belgische firma Goodwill. Voor mij was een bezoekje aan hun winkel altijd een waar genot. Het stond er vol met kerstbomen in allerlei maten, vormen en stijlen. Ik ben nog steeds zot van hun collecties en herken ze uit de duizend. Op reis in Hongarije kwam ik in een kerstwinkel en bij de eerste oogopslag zag ik al waar de meeste versiering vandaan kwam. De hele winkel ademde de typische Goodwill sfeer uit! En ja... toen kreeg ik toch even heimwee naar mijn vroegere winkel...


Reacties