Zomerse placemats

Onlangs kwam ik nog eens na héél lange tijd in de Action. Ik trof er placemats aan in witte maisbladeren. Jammer genoeg hadden ze er maar vier stuks. Terug thuis wou ik ze wat oppimpen. Ik had nog staaltjes verf liggen en koos een aantal zomerse kleurtjes uit, die ook matchten met mijn borden die in de kast staan. Ik schilderde er een zestal driehoekjes op. Zelf ben ik super tevreden met het resultaat. Ik maakte er ook assortie waxinelichtjes bij, maar daar ben ik nog niet geheel tevreden over. Ik probeer tot het goed lukt en hoop deze dan met jullie te delen. 

Benodigdheden:

- maisplacemat
- verf
- plakband

Werkwijze:
Markeer met plakband hoeveel driehoekjes je wilt. Kleur deze in met de verf naar keuze. Laat goed drogen. Mocht je dit willen dan kan je driehoekje per driehoekje markeren, en dan kan je verven tot in de punt. Voor mij was dit niet nodig. Er komt immers altijd een bord op en op mijn manier ging dit heel vlug. 
Succes!

Reacties