Zalmhoorntje met foreleitjes

Jullie zagen al eerder een hoorntje verschijnen op onze blog gevuld met heilbot. Nu voor het tuinfeest bij mijn dochter wilden we graag opnieuw ons pallet gebruiken. Ditmaal maakten wij een vulling met zalm. Persoonlijk vind ik ze nog lekkerder dan deze met heilbot gevuld. Bovendien laat zalm zich ook eenvoudiger fijn malen dan de gerookte heilbot. Werk het geheel af met enkele vis eitjes of wat dille. Aan jullie de keuze.  De foto's van de hapjes zijn genomen door een vriendin. Zelf hadden we daar niet de tijd voor, maar zo kunnen we jullie toch laten meegenieten van enkele hapjes. Mijn dank hiervoor aan Lieve.


Ingrediƫnten:
- 200 g gerookte zalm
- 250 g mascarpone of roomkaas type Philadelphia.
( Je kan ook eventueel zure room gebruiken.)
- wat citroensap
- cayennepeper

Werkwijze:
Cutter de zalm fijn. Voeg er dan de roomkaas aan toe. Voeg wat citroensap toe. Kruid met peper of cayennepeper. Proef even en voeg eventueel extra citroen of peper toe naar eigen smaak.

Reacties