Nectarine, gandahamprikker

Dit recept had mijn dochter gevonden op 'flashmagazine.be'. In het oorspronkelijke recept wordt de komkommer eventjes gemarineerd in rijstazijn. En komt er een tweede stukje nectarine bovenop. Zoals je op de foto merkt, hebben wij dit niet gedaan. Wij waren dit in onze drukte de zaterdagmorgen volledig vergeten. Maar geen nood hoor, het hapje ging ook zo vlotjes naar binnen. Een stukje extra fruit is bovendien ook lekker als hapje. Ik geef jullie het oorspronkelijke recept mee.



Ingrediƫnten:
- 4 nectarines
- stukje komkommer
- rijstazijn
- Ganda-ham
- peper en zout
- tuinkruid naar keuze

Werkwijze:
Marineer 16 blokjes ongeschilde komkommer in rijstazijn. Snij ondertussen 4 nectarines in 8 stukjes. Stop vervolgens een stukje nectarine, een halve opgerolde plak Ganda-ham en een komkommerblokje op een mooie prikker. Kruiden met peper en zout. Werk af met wat tuinkruid naar keuze.









Reacties