Wedding part 2

Lieve mensen, jullie kregen gisteren geen blogje. Ik plaatste deze ochtend wel een video online van het huwelijk van mijn dochter Sofie en haar vriend Bart.  Op onze Facebook pagina van de Tafelfee kunnen jullie deze bekijken. Ik vind hem héél héél mooi, maar ja ik ben dan ook de mama hé en het raakte toch mijn gevoelige snaar. Het is een beetje zoals in een liedje, je hebt er maandenlang naar uitgekeken en dan ineens is het daar en ook vlug voorbij. Veel van onze voorbereiding konden jullie via onze blog volgen. Er komen zeker nog receptjes aan hoor, daar hoeven jullie zich geen zorgen over te maken. Ik wens jullie verder nog een mooi Pinksterweekend, alhoewel hier bij ons is het momenteel aan het regenen, maar wie weet misschien breekt straks het zonnetje door. Super bedankt alvast om ons met zovelen al te volgen en te liken en misschien op naar 1000 volgers nu? Wie weet.

Reacties