Aperokrans

Vooreerst onze allerbeste wensen voor een  gezond, gelukkig en voorspoedig 2021! Nieuwjaarsdag was voor mij dit jaar dubbel. Enerzijds super content dat ik mijn kinderen en kleinkinderen zag, weliswaar op afstand buiten en in mini bubbels, anderzijds ook angstig, Angstig in die zin dat mijn lichaam en niet mijn geest of wilskracht zal dicteren wat wel en niet mogelijk zal zijn dit komende jaar. 
Ik versierde de tuintafel met een winterse schikking en dan deze mooie krans erop, super geslaagd!

Ingredi├źnten:
- groene en zwarte olijven
- verschillende soorten kaasjes
- meerdere soorten worstjes
- doosje gekleurde kerstomaatjes
- vijgen
- apero koekjes
 
- verse rozemarijn
 
Werkwijze:
Spoel de rozemarijn en laat hem uitlekken. Vervolgens knip je hem in stukjes van ongeveer 7 cm. Schik hem in kransvorm op een schotel. Nadien schik je naar eigen willekeur alle aperitiefhapjes ertussen en erop. Smakelijk!Reacties

Een reactie posten