Servetring in koord met schelpjes

Héél in het begin dat wij blogden kreeg ik de vraag of ik ideeën had voor een tafelversiering met schelpen. Ik werkte toen enkele servetringen uit, maar dit is ondertussen reeds drie jaar geleden. Nu ik dit jaar op vakantie mag naar Griekenland kwam het zeethema terug naar bovendrijven. Ik kwam op het idee om te haken met koord en dit af te werken met een schelpje. Zo zullen deze ook fantastisch goed passen bij mijn zelfgemaakte onderborden in koord.Benodigdheden:
- bol koord
- haaknaald 5 of 6
- gordijnringen
- lijm
- schelpen

Werkwijze:
Haak rond de gordijnring met het koord. Haak het onderste loshangende koord mee onder de laatste vasten. Het resterende bovenste losse koord trek je met de haaknaald door de lossen.
Kleef er tot slot nog een schelp op.

Reacties