Kanten glaasjes

Vorig jaar hebben jullie naar eindejaar enkele voorbeelden van d.i.y. glaasjes zien verschijnen. Nu met de instuif van mijn dochter in het verschiet maakte ik enkele nieuwe glaasjes. Ditmaal kleefde ik eerst kant op de glaasjes en nadien heb ik ze bespoten met spuitverf van Hammerite. Ik vond dit bronskleur heel mooi passen bij de herfst. Trouwens brons gecombineerd met roze is ook heel mooi voor een feesttafel. Het effect is super mooi wanneer de lichtjes flikkeren door het kant. Ik was wel genoodzaakt om de foto te maken op de middag en dan is het effect wel nog wat minder. Het voordeel is dat je er zoveel maakt als je zelf wilt, en het is leuk om doen. Wanneer je straks complimentjes krijgt voor je feesttafel laat het ons dan maar weten :). Werkwijze:
Reinig eerst de glaasjes. Vervolgens kleef je er kant rond. Nadien bespuit je ze met verf. Geef wel een tweede laagje waar het kant zit. Laat goed drogen. Verwijder de kant en klaar zijn je glaasjes.
Ik plaatste er voor de foto wel lichtjes op batterij in. Ik ga dit ook doen op de instuif uit veiligheidsoverweging.

Reacties