Bestekzakje in jeans

De versleten jeansbroeken van mijn zoon dienden voor dit ideetje. Ik knipte er alle achterzakken af. Dit idee haalde ik van Pinterest. In de periode dat ik winkel hield heb ik ook ooit een collectie tafelnappen, placemats en broodmandjes gehad in jeans. Nadien verdween dit wat op de achtergrond, maar nu is het weer helemaal in! Met een bandana uit de jaren '70 wordt dit een hip, eigentijds geheel. Mocht je dit willen dan kan je deze op een placemat vast stikken, wij deden dit niet omdat je ze dan op andere manieren kan blijven gebruiken. Simpeler kan het niet zijn. Knip de zak rondom juist uit, enkel bovenaan laat je wat meer stof. Je plooit deze om, steek er wat vlies tussen en strijk vast. Klaar is kees. Spaar alvast zakken bij elkaar tot je er voldoende hebt. Ook trouwens een leuk idee voor een barbecue tafel denk ik. Iedereen zijn eigen servet en bestek erin!Reacties