woensdag 25 november 2015

D.I.Y. gouden vaasjes / Tafeldecoratie eindejaar!

Onlangs bracht een vriendin glazen potjes voor mij mee. "Jij kan daar wel iets mee doen hé!", zei ze. Dus begon ik na te denken wat de mogelijkheden met deze potjes waren. Voor een theelichtje waren ze veel te hoog, maar ik had op pinterest eens een weddingtable gezien 'shabby chic', die bestond uit oude kant, fijne roosjes en geschilderde vaasjes.

Dus ging ik aan de slag. Ik kocht gouden verf en beschilderde de glaasjes. Na het verven werkte ik ze af met een plakbaar kantje, en klaar!

's Anderendaags werden ze reeds gebruikt bij het aperitiefconcert van VOKAMANDO, het koor van Oostakker/Lochristi.

Klaar om te verven!

Zelf heb ik er nu een tafeldecoratie mee gemaakt. Ik kocht roosjes, omwikkelde dennenappels met gouddraad, en voegde er tot slot wat kleine gouden kerstballetjes aan toe!

Misschien halen jullie hier al een ideetje uit voor de eindejaarsfeesten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...