Dessertbuffet Nele & Martijn

Eind juni heb ik geholpen voor het dessertbuffet ter gelegenheid van het burgerlijk huwelijk van Nele en Martijn. Dit ging door ten huize van de ouders van de bruid.
De bruid was hier niet van op de hoogte, want alles was geregeld door haar meter en haar ouders!
Groot was haar verbazing toen ze de desserttafel zag!
We hadden geopteerd voor het concept van een high tea. Dus behalve zoete dessertjes waren er ook driehoekjes van brood met kip/appel/curry en een tweede variant met zalm/mierikswortel/pijpajuin.

De zoete glaasjes bestonden uit
- advocaatroom
- panna cotta met bosvruchten
- toblerone-mousse
- champagnemousse
- riz condé met abrikozengelei
- passiecrèmeux met amandelmelk

Het gebak bestond uit
- rabarbertaart
- brownietaart
- citroencake
- chocoladetaart
- rumcakejes

Tot slot waren er ook nog macarons, crème brulé en verse aardbeien. Dus voor elk wat wils.
Ik laat jullie genieten van de foto's. Later zal ik nog eens de recepten posten.
De versiering op tafel was in vintage stijl, vogelhuisjes waren hier symbolisch gebruikt!



 






Reacties

  1. Beste lezers, dit was geen gewoon dessertbuffet, dit was gewoon SUPER! Jacqueline deed de volledige voorbereiding. Het was plezant om samen met haar de hapjes en dessertjes te overlopen. Nog veel toffer was om de dag voordien samen met haar aan de slag te gaan om alles klaar te maken (en bijgevolg ook voor te proeven ;-)) Ook via deze weg nog eens een heel grote DANKUWEL! Een fiere meter.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er inderdaad verrukkelijk uit! Wat een variatie zeg, dat moet uren werk zijn geweest. Felicitaties zijn hier op hun plaats ook voor het bruidspaar!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten