Hoopvol naar de toekomst!

Het is reeds van 19 december geleden dat ik hier nog een postje blogde, namelijk de verjaardagstaart van kleinzoon Wout. Momenteel verblijf ik voor een vijftal weken in het UZ Gent. Mijn eerste week zit er bijna op. Dit was een week vol van chemo's (14 stuks welgeteld). Morgen krijg ik een rustdag en dinsdag start mijn transplantatie. Dan kunnen er enkele zware dagen aankomen naar ik zo hoor. We zullen zien, veel keuze is er niet, we moeten erdoor! De blog is wel nooit uit mijn gedachten als ik eerlijk ben. Zelfs nu probeer ik  ideeën en inspiratie op te doen, heb héél wat lectuur en tijdschriften mee, ben aan het breien, dit is nu wel niet voor het blogje, maar er is ook héél schitterend nieuws, ik word opnieuw oma. En wel twee keer! Hopelijk kan ik binnen een tweetal maanden mijn activiteiten hier ten volle opnieuw uitwerken. Ik verheug mij er al op!

Reacties