Dino taart

Lieve mensen, het is al super lang geleden dat ik nog eens iets op mijn blogje postte. Het is niet zo dat ik totaal niets meer kokkerel of bak of knutsel,  maar de energie ontbreekt mij wat om en een foto te nemen en een artikel te schrijven voor de blog. Hopelijk kunnen jullie mij dit vergeven. Mijn Duracell batterij gaat soms iets minder lang mee dan gewenst. Ik heb al dikwijls aan mijn oncologe gezegd, in mijn hoofd gaat alles nog zoals vroeger, maar het lichaam wil niet altijd mee, maar we mogen toch niet klagen. Wie mij volgt via facebook en instgram ziet wel af en toe een extra foto verschijnen. Ditmaal wil ik jullie laten meegenieten van de taart die ik maakte voor kleinzoon Wout, die in november zijn vijfde verjaardag vierde. Geen chocoladetaart zoals deze voor Nathan, daar ging de papa zelf voor zorgen. (De foto staat hieronderaan.) Het recept is hetzelfde als voor de weddingcake en de jungletaart voor Toineke, maar dan een halve hoeveelheid.  Niks dan blijde gezichtjes op het feestje.


.                                  Reacties