About

Jacqueline Van Damme
Op 15 augustus 2015, had mijn dochter Sofie een fantastische mededeling: "Mama, ik heb een blog voor jou opgestart!" Na een eerste moment van totale verbijstering, kreeg ik toch rap de blogkriebels te pakken. Ik heb namelijk al jaren een passie voor koken en heb ondertussen al massa's kookboeken verzameld. Vanaf het eerste jaar dat ik gehuwd was probeerde ik allerlei gerechtjes uit, volgde ik kookles en bakles en verdiepte ik mij in andere keukens. Maar als ik echt moet kiezen dan maak ik toch het liefst van al dessertjes en gebakjes. Ik ben ook sterk sociaal ge├źngageerd en ben lid van verscheidene verenigingen waarvoor ik vaak de activiteiten help te verzorgen. Je zal op deze blog dus vaak een verwijzing vinden naar een activiteit van een vereniging.
Naast het koken zelf hecht ik ook heel veel belang aan een mooie tafelschikking. Vroeger heb ik zelfs nog een winkel gehad waar ik woondecoratie verkocht. En ook deze passie is nog steeds aanwezig. Dus naast gerechtjes zal je ook vaak blogposts vinden met tafeldecoratie en DIY-idee├źn (Do It Yourself).
Je zal op deze blog dus een grote variatie vinden, temeer omdat ook mijn dochter een bijdrage levert aan deze blog. Onder lichte dwang weliswaar, aangezien zij deze blog heeft opgestart ;).   


Reacties