zaterdag 19 maart 2016

Groene aspergepunten met pesto en parmezaanschilfers

Vandaag ons laatste hartige blogpost van onze brunchweek. Morgen sluiten we af met een passend gebak.     
Dit is waarschijnlijk een te eenvoudig receptje om te bloggen, maar mijn dochter vindt dit zo lekker dat dit elk jaar op de paasbruch staat. Je hebt slechts 3 ingrediënten nodig. Maar eenvoudig en puur kan wel héél lekker zijn hé!



Ingrediënten:
- groene aspergepunten
- pesto (al dan niet zelfgemaakt)
- parmezaanse kaas

Werkwijze:
Breng wat water aan de kook en laat de aspergepunten in een vijftal minuten gaar worden. Schrik af onder koud water. Laat wat uitlekken. Schik nadien op een bord en verdeel er wat pesto over. Nadien rasp je de parmezaanse kaas erover.

Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...